Coucke en Anderlecht volledig afgemaakt: "Dit is heel onvolwassen"

Coucke en Anderlecht volledig afgemaakt:
Maandag 06 mei 2019 - 21:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht bewees zondagnamiddag tegen Standard dat het nog steeds weet wat winnen is. Al krijgt paars-wit nu toch nog kritiek. De reden? Een persboycot die na afloop van de Clasico uitlekte.

Play Sports mag omwille van enkele negatieve uitlatingen van Geert De Vlieger voorlopig geen spelers van Anderlecht meer interviewen. Het stuit op heel wat onbegrip en ook journalist François Colin vindt de beslissing van Anderlecht maar niets.

"Anderlecht won voor het eerst in zeven speeldagen. De fans stonden op de banken te kirren alsof de titel werd gevierd. Alleen een clubje dat met vier punten uit zeven wedstrijden op de valreep het behoud verzekert, gaat zo uit de bol. De persboycot achteraf maakte nog eens duidelijk hoe onvolwassen het niet-zo’n-wereldploegje van Marc Coucke tegenwoordig is", aldus Colin bij De Witte Duivel.

Europees voetbal of niet?

"En paars-wit had misschien inderdaad wat te vieren. Het neemt afstand van AA Gent en is bijna verzekerd van de vijfde plaats, die mogelijk alsnog uitzicht geeft op Europees voetbal. Maar alles hangt dus af van het lot van KV Mechelen. En als de Maneblussers gestraft worden, moet Sporting nog altijd de barragematch tegen de winnaar van Play-off II winnen. Geen sinecure voor het kransje kneuzen van coach Belhocine", besluit Colin.

Poll: Vind jij de persboycot een onvolwassen beslissing van Coucke en Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024