'Kompany neemt opmerkelijke beslissing over Zetterberg en Belhocine'

'Kompany neemt opmerkelijke beslissing over Zetterberg en Belhocine'
Maandag 27 mei 2019 - 17:00   I   door Redactie

Vanaf volgend seizoen heeft Vincent Kompany het voor het zeggen bij RSC Anderlecht. Samen met Simon Davies zal Kompany het sportieve plaatje invullen. Een technische staf is er alvast.

Kompany zal volgend seizoen niet alleen samenwerken met Davies, maar ook Floribert Ngalula, Jonas De Roeck, Max de Jong, Pär Zetterberg en Karim Belhocine zullen deel uitmaken van zijn staf.

Dat die laatste twee volgend seizoen een belangrijke rol zullen vertolken bij paars-wit, is best opvallend. Onder Fred Rutten leken ze soms nog overbodig. 

Meer prominente rol voor Zetterberg

"Zetterberg krijgt komend seizoen een meer prominente rol binnen de technische staf en zal als volwaardig assistent ook opnieuw een plaats krijgen op de bank", verduidelijkt Het Nieuwsblad.

"Belhocine zet een stapje terug en schikt zich in zijn oude functie als assistent-coach", gaat de krant verder.  "Belhocine staat dicht bij de spelers en wordt vooral door de youngsters op handen gedragen. Hij kan een belangrijke rol spelen als klankbord, motivator en vertrouwenspersoon."

Poll: Vind jij het verstandig om Belhocine te houden?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024