‘Anderlecht doet meteen gouden zaken dankzij Kompany’

‘Anderlecht doet meteen gouden zaken dankzij Kompany’
Donderdag 27 juni 2019 - 12:00   I   door Redactie

De komst van Vincent Kompany legt RSC Anderlecht geen windeieren. Het is nu al duidelijk dat de aanwezigheid van 'Vince the Prince' een grote impact zal hebben op vele geledingen binnen de club.

"De Vincent Kompany-hype vertaalt zich ook in de (online) fanshop. Anderlecht heeft na ruim één week al 4.000 Joma-shirts verkocht", meldt Het Laatste Nieuws"Dat is nu al de helft van wat paars-wit het hele vorige seizoen aan de man bracht. De meeste supporters kiezen uiteraard voor rugnummer vier - Kompany boven."

"Door de drukte bestaat de kans dat de levering wat vertraging oploopt, maar bij Joma zet men alle zeilen bij om Anderlecht sneller dan gepland te bevoorraden. Het merk mikt op een verkoop van 12 à 15.000 shirts in totaal", voegt de krant er nog aan toe.

Sponsors enthousiast

Niet enkel op gebied van shirtjesverkoop bleek de komst van Kompany een schot in de roos. "Ook in de andere geledingen van de club laat de populariteit van Kompany zich voelen: de abonnementenverkoop loopt goed, de sponsors zijn enthousiast", besluit HLN.

Poll: Ga jij ook een shirt van Anderlecht kopen?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024