Transfermarkt: Vermaelen naar Anderlecht, Depoitre naar Club Brugge?

Transfermarkt: Vermaelen naar Anderlecht, Depoitre naar Club Brugge?
Zondag 30 juni 2019 - 20:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Lionel Messi heeft aan Barcelona gevraagd om Lautaro Martinez weg te halen bij Inter. Die moet 112 miljoen euro kosten. Inter wil meewerken aan de transfer, want met dat geld kan het Romelu Lukaku weghalen bij Manchester United.

*Eden Hazard hoopt dan weer dat Real Madrid vol voor Paul Pogba gaat.

*PSG heeft zich bedacht en wil Neymar deze zomer niet laten gaan. De Braziliaan is woest. Hij wil nu zeker weg.

*Anderlecht en Olympiakos zijn de twee clubs die van Thomas Vermaelen mogen dromen. Voor het overige is er voorlopig weinig interesse.

*KRC Genk gaat zich versterken met Carlos Cuesta. De Colombiaanse verdediger kon ook naar Club Brugge, Standard en Ajax.

*Tottenham gaat een bod uitbrengen op Arnaut Danjuma. De Londense topclub is onder de indruk van Club Brugge-winger.

*Prince-Désir Gouano is op weg naar Anderlecht. Paars-wit wilde de verdediger vorig jaar al.

*Samir Nasri is op weg naar Leeds United. Een overstap naar Anderlecht ziet hij niet zitten.

*Club Brugge dreigt tijdens de transferperiode zowel Stefano Denswil als Brandon Mechele kwijt te spelen.

*Thomas Vermaelen zou niet op weg zijn naar Club Brugge, maar wél naar Anderlecht. Dat is de Belgische club die over de beste papieren beschikt om de transfervrije Rode Duivel in te lijven.

*Kylian Mbappé heeft voor zichzelf uitgemaakt dat hij PSG wil verlaten. De Franse aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een verhuis naar Real Madrid.

*Jelle Van Damme hakt eerstdaags de knoop door over zijn nieuwe club. Cercle Brugge en Lokeren liggen in poleposition om hem te strikken.

*Laurent Depoitre vertrekt nu met zekerheid bij Huddersfield, waar hij einde contract is. Hij lijkt op weg naar Club Brugge.

Poll: Denk jij dat Vermaelen haalbaar is voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024