'Club Brugge slaat keihard toe en rondt in één klap 4 transfers af'

'Club Brugge slaat keihard toe en rondt in één klap 4 transfers af'
Maandag 29 juli 2019 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge wil nog eens keihard toeslaan op de transfermarkt. Blauw-zwart maakt werk van maar liefst vier inkomende transfers. En het zijn niet de minstens die erbij gaan komen.

Percy Tau is alvast de eerstvolgende aanwinst van Club Brugge. De Zuid-Afrikaan, die bij Union vorig seizoen dé uitblinker was in 1B, zal één jaar gehuurd worden van Brighton & Hove Albion. Dat maakte Club bekend via zijn officiële kanalen.

Daar blijft het niet bij volgens Het Nieuwsblad. Moeskroen-doelman Jean Butez blijft nadrukkelijk in beeld. Hij heeft al wéken een akkoord met Club, maar dat wil de gevraagde 4 miljoen euro niet ophoesten. Club hoopt nog steeds dat Moeskroen zijn vraagprijs laat zakken. Er zou stilaan schot in de zaak komen en de transfer kan dan ook snel rond zijn.

Diatta en Imbula

Verder gaat Club Brugge zich ook versterken met Mamadou Diatta, een jonge middenvelder uit Senegal. Diatta, niet te verwarren met Krépin, arriveerde twee weken geleden in België en traint sindsdien mee bij Club. Hij lijkt een contract in de wacht te slepen.

En dat is nog niet alles. Trainer Philippe Clement heeft al duidelijk gemaakt dat hij er graag nog een defensieve middenvelder bij wil. Voor die positie is Giannelli Imbula in beeld. De middenvelder van Stoke City moet 6 miljoen euro kosten en de vervanger van Marvelous Nakamba worden.

Poll: Denk jij dat Club Brugge met deze nieuwe spelers klaar is voor de titelstrijd?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024