Transfermarkt LIVE: Straffe transfer voor Kums, grote naam terug naar Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Straffe transfer voor Kums, grote naam terug naar Club Brugge?
Woensdag 31 juli 2019 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*AA Gent bevestigt noch ontkent een terugkeer van Sven Kums (Anderlecht).

*Genk bevestigt zelf dat er heel wat belangstelling is in de Japanner Ito. Het is niet de bedoeling van Genk, dat de speler anderhalf jaar huurt met aankoopoptie, om hem te laten gaan.

*Arnaut Danjuma verlaat Club Brugge allicht. Blauw-zwart is in vergevorderde onderhandelingen met het Engelse Bournemouth, dat 15 miljoen euro voor de Nederlander zou betalen.

*Nabil Dirar wordt weer gelinkt aan een terugkeer naar Club Brugge. Hij werd dinsdag nog uitgefloten door de eigen fans van Fenerbahçe.

*Henry Onyekuru krijgt geen werkvergunning om in Engeland te spelen. De kans is groot dat Everton hem opnieuw zal verhuren. Mogelijk kan Anderlecht opnieuw een poging wagen bij de Nigeriaan. Al onderhandelt hij al met AS Monaco.

*Kaveh Rezaei is op weg naar Charleroi. De spits heeft geen uitzicht op speelgelegenheid bij Club Brugge en keert daarom wellicht terug naar de Karolo's.

*De transfervrije Habib Habibou (32) wordt gelinkt aan een terugkeer naar AA Gent.

Poll: Maakt Anderlecht volgens jou kans op Onyekuru?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Standard  I  Antwerp  I  v24

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024