Vanhaezebrouck haalt uit naar Kompany: "Zó werkt het gewoon niet"

Vanhaezebrouck haalt uit naar Kompany:
Maandag 23 september 2019 - 10:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht blijft op de sukkel. Zondag verloor paars-wit met 2-1 op het veld van Club Brugge. Analist Hein Vanhaezebrouck sloeg na afloop van de klassieker de nagel op de kop.

Bij Play Sports maakte Vanhaezebrouck de rekening van zijn gewezen werkgever. "Als je de inschatting maakt dat je met al die jonge gasten, ik ken ze allemaal nog van toen ik er werkte, gaat meespelen in play-off 1 en je begint met deze groep aan het seizoen... Tja... Dan heb je een verkeerde inschatting gemaakt."

"Eerst en vooral een verkeerde inschatting van je eigen groep, maar ook een verkeerde inschatting van de kwaliteit van het Belgische voetbal. Dan ben je niet meer mee met wat het Belgische voetbal precies inhoudt", sneert Vanhaezebrouck naar Kompany en het Anderlecht-bestuur.

"Dan mag je nog Kompany, Guardiola of Mourinho heten"

"Die jonge jongens hebben tijd nodig om er te komen. Je kan hen niet allemaal samen de sprong van de beloften naar het eerste elftal laten maken en denken dat je dan direct gaat meedoen voor play-off 1. Dan mag je nog Kompany, Guardiola of Mourinho heten. Dat werkt niet. Zo werkt het niet."

Poll: Heeft Vanhaezebrouck gelijk?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  voetbal

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024