'Vincent Kompany maakt nieuw (en opvallend) slachtoffer bij Anderlecht'

'Vincent Kompany maakt nieuw (en opvallend) slachtoffer bij Anderlecht'
Woensdag 25 september 2019 - 18:00   I   door Redactie

Het is en blijft zoeken voor Vincent Kompany. De aanpak en manier van voetballen van de speler-manager van RSC Anderlecht sloeg tijdens de competitiestart niet bepaald aan. Toch niet wat puntengewin betreft.

Bovendien eisen de slechte resultaten steeds meer slachtoffers. Het nieuwste - en dat is toch wel opvallend - slachtoffer luistert naar de naam Yari Verschaeren. Radiocommentator Peter Vandenbempt ziet Verschaeren steeds verder wegzakken bij Anderlecht.

"Een van de jonge slachtoffers van de langgerekte worsteling van Anderlecht met The ProcessYari Verschaeren. De terugval na een zwaar seizoen waarin hij veel moest spelen, in combinatie met de studies en aan het eind nog een EK is logisch", merkt Vandenbempt op in Sport/Voetbalmagazine.

"Niet goed getimed van Martinez"

"Z’n eerste cap bij de Duivels was mooi, maar niet goed getimed van de bondscoach, want Verschaeren verdwijnt mee in het moeras waarin Anderlecht almaar dieper wegzakt. In Jan Breydel moest Verschaeren zich een ongeluk lopen achter een ongrijpbare bal en naar ervaren leiders hoeft hij niet te zoeken, ze zijn er niet", besluit Vandenbempt.

Poll: Moet Kompany voorzichtiger omspringen met Verschaeren?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024