Kara Mbodj na vertrek bij Anderlecht: "Het is tijd dat ik de waarheid vertel"

Kara Mbodj na vertrek bij Anderlecht:
Donderdag 17 oktober 2019 - 08:00   I   door Redactie

Om verschillende redenen liet Anderlecht Kara Mbodj (30) deze zomer vertrekken. De Senegalese verdediger speelt nu in Qatar bij Al-Sailiya. Zelf benadrukt hij echter dat hij niet weg moest.

“Ik las overal dat Anderlecht absoluut van mij af wou, maar zo zat het niet in elkaar", benadrukt Kara in het Nieuwsblad. "Daarom is het tijd dat ik reageer. Anderlecht joeg me niet weg. Na 4,5 jaar in Brussel was ik toe aan een nieuw hoofdstuk."

"Ik wist dat er veel zou veranderen binnen de club en stapte zelf naar Kompany om hem mijn wens mee te delen. Zo ben ik op een goeie manier vertrokken bij Anderlecht.”

Bayat

Bij Anderlecht lag het ook gevoelig dat Kara bij Mogi Bayat bleef als zaakwaarnemer. “De problemen tussen Mogi en Anderlecht waren mijn zaak niet. Kijk, Mogi regelde voor mij altijd goeie transfers: naar Anderlecht, naar Nantes, nu naar Qatar. Samen hebben we een lange geschiedenis en eens ik aan een reis begin met iemand, blijf ik erg loyaal. Ik laat niemand zomaar vallen. Daar ben ik principieel in.”

Poll: Zou Kara nog van grote waarde kunnen zijn voor dit elftal van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024