Peter Maes trekt naar Lommel: "Daarom ben ik een tijd uit de picture verdwenen"

Peter Maes trekt naar Lommel:
Donderdag 17 oktober 2019 - 18:00   I   door Redactie

Verrassing alom: Peter Maes keert na een sabbatjaar terug als trainer. Hij gaat aan de slag bij Lommel uit 1B.

“Ik ben heel blij dat ik terug aan de slag kan”, glundert de 55-jarige Maes tegenover Het Nieuwsblad. “Ik werd gecontacteerd door Ronny Van Geneugden met de vraag of mij dit zou interesseren. Ik weet wat er de laatste maanden gebeurd is op de club, want ik ben ook van Lommel. Ik zie hoe groot het engagement is en hoeveel voetbalkennis er is. Met ook de terugkeer van Harm van Veldhoven en Philip Haagdoren. Nu kom ik daarbij dus iedereen die voetbal hier een warm hart toedraagt, weet hoe mooi dit is.”

“Ik stond ook perplex door de plannen op lange termijn, dus dit avontuur zinde me wel. Ik heb dan ook snel een besluit genomen. Omdat ik van Lommel ben en omdat ik hier mooie jaren beleefd heb. Dat ze mij hier nu omarmen na een heel moeilijke periode brengt toch iets teweeg bij een mens. Ik wil dit project dus absoluut laten slagen, met niet anders dan resultaten", klinkt het ambitieus.

Maes was een van de eerste grote namen die viel in 'Operatie Propere Handen'. “Ik ben als trainer niets veranderd na alles wat er gebeurd is”, zegt hij. “Ik ben even ambitieus gebleven. Het was inderdaad een lang jaar en ik had wel wat oplapwerk te doen met mezelf. Daarom ben ik ook volledig uit de picture verdwenen en heb ik nooit willen reageren."

"Meer wil ik daar ook nu niet over kwijt. Ik had dit niet verwacht, aan de slag te kunnen in mijn eigen dorp. Dit ligt heel gevoelig voor mij.”

Poll: Vind jij Maes nog geloofwaardig?

TAGS  I  Lommel

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024