Laszlo Bölöni grijpt in en gooit Lior Refaelov eruit bij Antwerp

Laszlo Bölöni grijpt in en gooit Lior Refaelov eruit bij Antwerp
Maandag 28 oktober 2019 - 12:00   I   door Redactie

Royal Antwerp FC heeft tijdens het voorbije weekend weten aan te knopen met een overwinning. De oudste club van ons land won met 3-1 van KV Kortrijk en had daar één van zijn topspelers niet eens voor nodig.

Lior Refaelov werd na de magere 2 op 9 uit het elftal gegooid door trainer Laszlo Bölöni. De Israëli bleeft zelfs negentig minuten lang op de bank. En daar blijft het wellicht niet bij.

"Er is geen probleem-Refaelov", benadrukt Bölöni allereerst in Het Laatste Nieuws. Toch liet de Roemeen doorschemeren dat Refaelov het kind van de rekening is geworden na de magere prestaties van Antwerp. "Refaelov heeft in verschillende wedstrijden zijn kans gekregen. Ik wil anderen ook hun kans geven. Met Mirallas en Miyoshi zijn er nog twee spelers die op zijn positie willen spelen."

Ruzie met Mbokani

Refaelov was altijd al één van de belangrijkste pionnen van Bölöni, maar dat lijkt nu dus verleden tijd. Dat Refaelov naast het elftal is gevallen, is extra opvallend omdat hij onlangs bij een strafschop nog een aanvaring had met Dieumerci Mbokani. Refaelov maakte zich toen nog erg kwaad op de Congolees. Heeft Mbokani uiteindelijk de strijd tegen Refaelov gewonnen?

Poll: Denk jij dat Refaelov zich nog opnieuw in de ploeg gaat knokken bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  voetbal

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024