Mignolet is het beu en haalt zwaar uit na Club Brugge-Standard

Mignolet is het beu en haalt zwaar uit na Club Brugge-Standard
Maandag 28 oktober 2019 - 14:00   I   door Redactie

Het was zondag een frustrerende namiddag voor Simon Mignolet. Al vroeg in de topper tussen Club Brugge en Standard slikte de doelman een doelpunt van Samuel Bastien. Daarna zag Mignolet hoe Standard vooral niets wilde weggeven en achteruit kroop.

Mignolet is het grondig beu dat quasi iedere tegenstander zich komt ingraven op Jan Breydel. "Ze komen hier allemaal op de counter loeren, niemand wil hier komen voetballen", haalt Mignolet uit in Het Belang van Limburg. "Wij moeten nog wat sterker worden om dat lage blok te ontmantelen. Daarom was die vroege goal ook zo'n nadeel."

"Dat was een ferme streep door onze rekening omdat ze op die manier meteen in hun organisatie konden spelen. Ik vind wel dat we positief reageerden. Positief is ook dat we ongeslagen blijven, negatief is dan weer dat we te snel achter komen. We moeten daar wel lessen uit trekken."

"Dit was de moeilijkste week sinds ik hier ben"

Voor het eerst sinds zijn transfer naar Club Brugge, beleefde Mignolet twee erg lastige wedstrijden. "Dit was de moeilijkste week sinds ik hier ben, maar dat is ook logisch met matchen tegen PSG en de tweede in het klassement. Goed dat we geen twee keer op rij verliezen, want dan zou het gevoel toch anders geweest zijn", besluit de Rode Duivel.

Poll: Begrijp jij dat iedereen zo verdedigend gaat spelen in Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Rode Duivels  I  voetbal  I  sport

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024