Transfermarkt: Rode Duivel lijkt op komst bij Club, déze nieuwe spits voor Anderlecht?

Transfermarkt: Rode Duivel lijkt op komst bij Club, déze nieuwe spits voor Anderlecht?
Donderdag 19 december 2019 - 20:00   I   door Redactie

Op 1 januari 2020 opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Bij Voetbal24 zit je nu al op de eerste rij om alle geruchten en deals te vernemen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in ons transfermarkt-artikel!

*Hassane Bandé ziet een transfer naar Anderlecht naar verluidt wel zitten. De aanvaller is nu op overschot bij Ajax.

*Christian Benteke mag Crystal Palace al voor 10 miljoen euro verlaten. Dat is een transfersom dat Club Brugge kan betalen.

*Dries Mertens zou mogelijk in januari al vertrekken bij Napoli. De Italiaanse club is bereid om de Rode Duivel dan al te laten gaan. China blijft een mogelijke bestemming.

*Anderlecht gaat twee jongelingen uitlenen: Hotman El Kababri en Thierry Lutonda. Voor El Kababri is er belangstelling van KV Mechelen en Sint-Truiden.

*Samir Nasri dreigt Anderlecht al opnieuw te verlaten. De middenvelder oogt niet scherp en Frank Vercauteren is zijn geduld aan het verliezen.

*Jelle Vossen zit weer niet in de wedstrijdselectie van Club Brugge. De spits vertrekt naar alle waarschijnlijkheid in januari. Hetzelfde geldt voor Dion Cools.

Poll: Had jij meer van Nasri verwacht bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Standard  I  Antwerp  I  v24

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024