‘Stormweer en afgelasting zorgen voor serieuze problemen bij Club Brugge’

‘Stormweer en afgelasting zorgen voor serieuze problemen bij Club Brugge’
Maandag 10 februari 2020 - 14:00   I   door Redactie

Als er één ploeg niet tevreden was met de afgelasting van de wedstrijden in de Jupiler Pro League, dan is het wel Club Brugge. Bij blauw-zwart hebben ze begrip voor de beslissing van de Belgische Voetbalbond (KBVB), maar komen ze nu wel serieus in de problemen.

"Bij Club Brugge was men zaterdag niet echt tevreden toen bleek dat de match op Sclessin van gisteren naar woensdag verschoven werd", schrijft Het Laatste Nieuws"De extra dagjes rust voor de krachtmeting met Standard kan de koploper dan wel best gebruiken, maar nóg meer beseft Club dat er straks een bomvolle kalender volgt. Zo staan Philippe Clement en co. vanaf woensdag tot het einde van de reguliere competitie op 15 maart voor maar liefst acht wedstrijden in 33 dagen."

De ene na de andere wedstrijd

"Club Brugge keek ernaar uit: een volle week rust na de match op Standard, dit met een thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren op het programma in de aanloop naar de eerste encounter met Manchester United", gaat de krant verder. "Niets van, dus. Na de bekermatch in Waregem van vorige woensdag kunnen de spelers nu iets langer rusten voor Standard, maar vanaf woensdag volgt opnieuw de ene na de andere wedstrijd."

"Uitgerekend in die ene week zonder midweekvoetbal sinds de winterstop, valt dus opnieuw een topwedstrijd. Naast de match tegen Waasland-Beveren speelt Club op speeldag 29 en 30 tegen laagvliegers Cercle Brugge en Eupen. Maar met ook nog een trip naar Genk, de komst van Charleroi, de bekerfinale en de Europese matchen staan er ook nog een pak topmatchen op het programma", besluit HLN.

Poll: Denk jij dat Club Brugge meer punten zal laten liggen door dit drukke programma?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal  I  Standard  I  sport

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024