Brandon Mechele schrikt bij Club Brugge: "Een schande"

Brandon Mechele schrikt bij Club Brugge:
Woensdag 11 maart 2020 - 15:30   I   door Redactie

Brandon Mechele behoort op zijn 27ste tot het meubilair van Club Brugge. De verdediger speelt al enkele jaren in de hoofdmacht van blauw-zwart en kan dan ook perfect oordelen over de huidige kern.

Als Mechele de huidige kern vergelijkt met de Club-teams waar hij eerder al in speelde, schrikt hij. "Ik denk wel dat dit de beste kern is die ik hier al meemaakte, de sterkste in de breedte vooral", vertelt de verdediger in Sport/Voetbalmagazine.

Zie bijvoorbeeld onze weelde in de spits. Vorig seizoen waren er eigenlijk alleen Wesley en Jelle Vossen als gevestigde waarden. Nu zijn er vijf of zes met wie geroteerd kan worden. Dat is nodig om op drie fronten te strijden", merkt Mechele verder nog op.

"Dat is de grootste verandering dit seizoen"

Het Club-jeugdproduct is ook énorm te spreken over de accomodaties. "De grootste verandering dit seizoen is het nieuwe oefencentrum. Alles is hier top. Het is echt wel super en nodigt uit om te werken."

"Als je dit vergelijkt met Jan Breydel, dan was dat daar eigenlijk een kleine schande. Alles was er oud, er was te weinig plaats, er hing een muffe geur en in de zomer was het in de kleedkamer en in de fitnessruimte veel te warm omdat er geen ventilatie was. Hier is er bovendien superveel daglicht, terwijl er ginder alleen maar een klein venstertje was om zonlicht binnen te laten", besluit Mechele.

 

Poll: Ben jij onder de indruk van de evolutie die Club Brugge doormaakt?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal  I  sport

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024