Transfermarkt: Gent denkt aan Mbokani, Anderlecht wil 3 nieuwkomers

Transfermarkt: Gent denkt aan Mbokani, Anderlecht wil 3 nieuwkomers
Maandag 22 juni 2020 - 12:30   I   door Redactie

Op 7 juli opent de transfermarkt de deuren, maar nu al zijn er veel geruchten en deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Anderlecht kent enkele drukke weken op de transfermarkt. Paars-wit haalde eerder al Timon Wellenreuther en Ilias Takidine binnen en hoopt nu ook om de komst van Bogdan Mykhaylichenko snel af te ronden. Volgens Oekraïense media zou de transfer voor 99 procent rond zijn.

*AA Gent heeft nu naast Anderlecht en Antwerp ook Dieumerci Mbokani in het vizier. De 34-jarige spits wil voorlopig enkel praten over een contract van 2 seizoenen.

*Club Brugge en Sporting Charleroi onderhandelen intussen verder over een nieuwe uitleenperiode van Kaveh Rezaei. Antwerp blijft ook op de loer liggen.

*Nacer Chadli lijkt opnieuw een stapje dichter te staan bij Club Brugge. Anderlecht is niet in staat om hem een nieuw aanbod te doen.

*Verschillende clubs trekken intussen ook aan de mouw van Brecht Dejaegere. Naast Standard, Zulte Waregem en KV Mechelen volgen nu ook Racing Genk en Zulte Waregem de situatie op de voet.

*Hoewel RSC Anderlecht absoluut geen topseizoen kende, hopen ze toch om 2 gehuurde spelers te behouden. Paars-wit maakt momenteel werk van de dossiers van Derrick Luckassen en Philippe Sandler.

Poll: Wie gaat volgens jou het sterkst uit de transferperiode komen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024