Anderlecht maakt zich belachelijk bij Gouden Schoen: "Dit is echt triestig"

Anderlecht maakt zich belachelijk bij Gouden Schoen:
Donderdag 07 januari 2021 - 10:00   I   door Redactie

Volgende woensdag weten we wie zich tot Gouden Schoen 2020 kroont. Een speler van RSC Anderlecht wordt het alvast niet. Paars-wit komt er ook tijdens deze editie in de verste verte niet aan te pas.

"Het is vruchteloos zoeken naar paars-wit tussen het goud. Deze Gouden Schoen-editie is voor Anderlecht een dieptepunt. In totaal kreeg het... drie punten. Auwtch. Voor Anderlecht is de Gouden Schoen 2020 een absoluut dieptepunt", schrijft Het Laatste Nieuws.

"De recordkampioen telt slechts twee spelers in de uitslag - dat gebeurde nog maar twee keer eerder, in 1956 en 2018 -, die samen amper drie punten verzamelden. Huurling Lukas Nmecha, nummer 27, kreeg er twee, Albert Sambi Lokonga moet het met één punt doen. Nooit was Anderlecht zo afwezig", stelt HLN verder nog vast.

"Het was echt niet goed"

"Echt triestig", noemt Jef Jurion, laureaat in 1957 en 1962, het. "Des te meer omdat ik het kransje kanshebbers niet hoog inschat. Lior Refaelov weet me te charmeren, maar voor het overige... (zucht) Dat Anderlecht in zo een seizoen geen kandidaat-winnaar heeft, is de tol van de matige prestaties. Het was echt niet goed."

Poll: Vind jij dat de Anderlecht-spelers meer punten hadden moeten krijgen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Standard  I  Gouden Schoen

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024