Fans snappen er niets van, Ruud Vormer glijdt steeds verder af

Fans snappen er niets van, Ruud Vormer glijdt steeds verder af
Zaterdag 09 januari 2021 - 08:30   I   door Redactie

Hoe zou Ruud Vormer zich nu voelen? De gewezen Gouden Schoen heeft er best een goed seizoen opzitten in een jaar waar Club ook kampioen werd, maar dat lijkt niet naar waarde geschat.

In dit speciale coronajaar pakt Het Laatste Nieuws uit met een speciale editie van de Gouden Schoen. Voor het eerst werd er niet over twee rondes, maar wel over één ronde gestemd. En niet alleen dat. Een primeur is ook dat de uitslag stap voor stap gelost wordt.

Zaterdag werd de topvijftien bekend gemaakt. En daar zit toch vrij verrassend Ruud Vormer bij, na een jaar waarin zowel zijn vorm als zijn statistieken goed tot uitstekend waren. De fans snappen er dan ook niets van dat de Nederlander pas op een dertiende plaats staat.

Hoogtepunt

Zo glijdt Vormer steeds verder af. Hij debuteerde in 2015 met een vijftiende plaats in de uitslag van de Gouden Schoen. In 2016 stond hij als derde al meteen mee op het podium. Zijn winst een jaar later was natuurlijk het hoogtepunt. In 2018 werd hij vervolgens zevende, in 2019 negende. En nu dus pas dertiende. 

Poll: Waar had Vormer volgens u moeten staan in de uitslag?

TAGS  I  Club Brugge  I  Gouden Schoen

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024