Verrassend: 'Frank Vercauteren mogelijk alweer weg bij Antwerp'

Verrassend: 'Frank Vercauteren mogelijk alweer weg bij Antwerp'
Zondag 14 februari 2021 - 08:00   I   door Redactie

Frank Vercauteren (64) ging aan het begin van dit kalenderjaar aan de slag bij Royal Antwerp FC. Onder Vercauteren is het voetbal van 'The Great Old' allesbehalve sprankelend, maar de resultaten mogen wel gezien worden.

Of dat automatisch betekent dat Vercauteren langer op de Bosuil zal blijven, is nog niet zeker. Bij het bestuur van Antwerp zijn er immers twijfels over de trainer. Dat Vercauteren niet bepaald voor aanvallend voetbal staat, is iets wat onder meer eigenaar Paul Gheysens tegen de borst stuit.

In de wandelgangen klinkt het zelfs dat Antwerp de markt verkent en rekening houdt met een zomerse trainerswissel. Het is dus goed mogelijk dat Vercauteren na amper een half seizoen alweer vertrekt in Deurne-Noord. Zelf zegt Vercauteren, wiens contract in de zomer afloopt, niet op voorhand 'neen' tegen een langere samenwerking met Antwerp.

Voorwaarden

Al legde hij wel al enkele eisen neer bij het bestuur, zo blijkt. “De goesting om door te gaan is er zeer zeker, maar onder bepaalde voorwaarden natuurlijk. En die zal de club ook wel hebben", vertelde Vercauteren aan Het Nieuwsblad. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Vind jij dat Antwerp het aflopende contract van Vercauteren moet verlengen?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  KRC Genk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024