'Club Brugge wil toeslaan en in de zomer topspeler van Antwerp binnenhalen’

'Club Brugge wil toeslaan en in de zomer topspeler van Antwerp binnenhalen’
Zondag 14 februari 2021 - 10:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft een succesvolle wintermercato achter de rug, maar het lijkt wel alsof Vincent Mannaert en co nooit stilzitten. Nu al maakt men bij blauw-zwart werk van zomertransfers.

Club Brugge is onder meer op zoek naar een extra centrale middenvelder. Een speler die de concurrentie kan aangaan met Hans Vanaken, Ruud Vormer en Mats Rits. Zeker als Eder Balanta - hij wil meer speelminuten, desnoods bij een andere ploeg - vertrekt, heeft blauw-zwart nood aan een nieuwe middenvelder.

Eén van de namen die de ronde doet in de wandelgangen, is die van Martin Hongla. De 22-jarige Kameroener ontpopte zich dit seizoen tot een topspeler bij Antwerp en verscheen eerder al op de radar van Club Brugge. In de zomer zou Club willen proberen om Hongla los te weken bij Antwerp.

3 miljoen

Of dat ook effectief gaat lukken, is nog iets anders. Bij Antwerp zullen ze uiteraard niet staan te springen om Hongla te verkopen en een rechtstreekse concurrent sterker te maken. Volgens de gespecialiseerde website Transfermarkt bedraagt de marktwaarde van Hongla op dit moment 3 miljoen euro.

Poll: Denk jij dat Hongla in de ploeg zou staan bij het huidige Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024