'AA Gent-supporters zien Ivan De Witte stoppen als voorzitter'

'AA Gent-supporters zien Ivan De Witte stoppen als voorzitter'
Woensdag 17 februari 2021 - 13:00   I   door Redactie

Ivan De Witte is 73 jaar. Op die leeftijd komt het einde vaak akelig dichtbij. Toch als je het over een professionele carrière hebt. Of over het voorzitterschap van een voetbalclub.

De wissel van de wacht zit er dus ook voor De Witte aan te komen. Al legt hij zich daar niet zomaar bij neer. Op een vraag van Het Laatste Nieuws of de vergissingen die de Gent-preses dit seizoen maakte bij de Buffalo's te maken kunnen hebben met het feit dat hij 73 jaar is, antwoordde hij klaar en duidelijk.

“Er is geen enkel verband. De veralgemening van 65-plussers in onze maatschappij is een anomalie. Ik heb drie jaar geleden ‘Hudson Belgium' uit het beursgenoteerde moederbedrijf gekocht. Dat dossier was 1000 pagina's dik. Ik heb toen zélf een juridisch en financieel team samengesteld. Denk je dat je zoiets kunt als je geestelijk en fysiek aan het aftakelen bent? Quod non.”

68 procent

Alvast de supporters van AA Gent zijn het daar niet mee eens en zouden hem liever niet meer zien doorgaan. Uit een poll op onze website blijkt dat maar liefst 68 procent van de deelnemers van mening is dat het voor De Witte tijd is om te stoppen als voorzitter van de Buffalo's.

Poll: Moet De Witte de raad van de Gentse supporters opvolgen?

TAGS  I  AA Gent

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024