‘Deze Belgische topclub ligt in poleposition om Benteke binnen te halen’

‘Deze Belgische topclub ligt in poleposition om Benteke binnen te halen’
Donderdag 04 maart 2021 - 16:00   I   door Redactie

Christian Benteke (30) is na afloop van het huidige seizoen einde contract bij Crystal Palace. Het heeft er alle schijn van dat de Belgische targetman in de zomer andere oorden zal opzoeken. De vraag is en blijft waar de toekomst van Benteke ligt.

Benteke werd in de voorbije transferperiodes meermaals in verband gebracht met een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Zover kwam het echter nooit - mede omdat de spits naar Belgische normen toch een dure vogel is.

Vrije speler

Als Benteke straks een vrije speler is, liggen er mogelijk wél kansen voor de meest ambitieuze teams uit de Belgische competitie. Al is het duidelijk: als Big Ben terugkeert naar België, dan ligt Club Brugge in poleposition om de spits aan te trekken.

Kismet Eris, de zaakwaarnemer van Benteke, liet niet lang geleden nog optekenen dat in België enkel en alleen Club Brugge zijn cliënt kan betalen. Al lijkt Club Brugge, na het aantrekken van Bas Dost deze winter, niet meteen van plan om nog een (dure) spits onder contract te leggen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Wie vind jij de beste spits?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Antwerp  I  Rode Duivels  I  Crystal Palace

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022