Anderlecht slaat toe en haalt uitblinker weg bij KV Mechelen

Anderlecht slaat toe en haalt uitblinker weg bij KV Mechelen
Dinsdag 23 maart 2021 - 10:45   I   door Redactie

RSC Anderlecht zit niet stil en maakt werk van de toekomst. In dat opzicht heeft paars-wit zich alvast versterkt met een grote belofte van KV Mechelen.

De 15-jarige Daniel Singh maakt in het tussenseizoen de overstap naar Anderlecht. Dat heeft de speler zelf bekendgemaakt via Instagram. Een zichtbaar trotse Singh poseert er meteen wedstrijdshirt van paars-wit met zijn naam op. "Ik ben blij dat ik bij Anderlecht heb getekend", klinkt het.

Singh, die als centrale verdediger en op het middenveld kan spelen, staat te boek als een groot talent en was bij KV Mechelen één van de uitblinkers van zijn ploeg. De speler plukt de vruchten van zijn goede prestaties en ontwikkeling en mag zich opmaken voor een avontuur bij Anderlecht.

Mechelen teleurgesteld

Bij KV Mechelen betreuren ze het vertrek van Singh. Het is niet voor het eerst dat Malinwa één van zijn meest beloftevolle spelers kwijtspeelt aan een Belgische topclub. Ploegen als Anderlecht, Club Brugge en KRC Genk plukken wel vaker jonge jongens weg Achter de Kazerne.

TAGS  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024