Marc Coucke kan zijn geluk niet op na fantastisch nieuws voor Anderlecht

Marc Coucke kan zijn geluk niet op na fantastisch nieuws voor Anderlecht
Zondag 25 april 2021 - 23:00   I   door Redactie

Het avontuur van Anderlecht en zijn jonkies wordt alleen maar mooier. Na de miraculeuze plaatsing voor play-off 1 hebben ze nu ook een Europees ticket beet. Met dank aan KRC Genk.

Want doordat KRC Genk de beker gewonnen heeft is het al zeker van een plaats in de Europa League-voorronde. En omdat de Limburgers samen met Club Brugge, Antwerp en Anderlecht in play-off 1 zitten en daar nog drie Europese tickets te verdelen zijn, is paars-wit net als blauw-zwart en rood-wit ook al zeker van Europees voetbal

Uiteraard dat Anderlecht-eigenaar Marc Coucke voor zijn televisie zijn vreugde zal hebben uitgeschreeuwd. Dat deed hij overigens ook op Twitter. "Proficiat aan gans het Genkse team met bekerwinst (en toch ook mauve dankjewel)", stuurde hij de wereld in. 

Voor Anderlecht is Europees voetbal een bijkomende manier om extra inkomsten te genereren, waardoor de schuldenberg een stuk sneller kan afgebouwd worden. En dat zal dan weer positieve gevolgen hebben op sportief vlak. Een mens zou voor minder een dankjewel sturen.

TAGS  I  Standard  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Voetbal

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024