Bom ontploft bij Antwerp: Erg pijnlijk nieuws over Frank Vercauteren

Bom ontploft bij Antwerp: Erg pijnlijk nieuws over Frank Vercauteren
Donderdag 20 mei 2021 - 07:30   I   door Redactie

Het is dezer dagen niet bepaald rustig op de Bosuil. Eerst tekende Lior Refaelov (35) bij Anderlecht en vervolgens raakte bekend dat ook sportief directeur Luciano D'Onofrio na dit seizoen opstapt. En daar blijft het niet bij.

Het Laatste Nieuws meldt dat het ook zo goed als zeker is dat Frank Vercauteren na dit seizoen vertrekt bij Antwerp. De ervaren oefenmeester leidde The Great Old weliswaar naar play-off 1, maar wist in de voorbije maanden niet echt veel indruk te maken op de clubleiding en de spelers.

De kans dat Vercauteren aanblijft op de Bosuil, is miniem. "In juni loopt zijn contract af, over een verlenging werd nog altijd niet gesproken", benadrukt Het Laatste Nieuws. De krant voegt er nog aan toe dat het wellicht niet eens tot gesprekken over een contractverlenging komt.

Spelers willen Vercauteren weg

"De Antwerpse kleedkamer loopt allesbehalve over van enthousiasme wat betreft Vercauteren", benadrukt de krant. "Hij toont te weinig emotie tegenover hen, een los gesprekje aanknopen is onmogelijk, tactisch is er niet altijd een duidelijk plan en als dat er al is, vinden verschillende spelers zijn aanpak te behouden."

"Van mij moet hij niet blijven", vertelden verschillende - meer dan drie - spelers aan Het Laatste Nieuws. Het is duidelijk: de spelers van Antwerp hebben het nu al gehad met Vercauteren. En zoiets voelt Vercauteren wellicht ook zelf wel.

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  KRC Genk

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024