Club Brugge verneemt belangrijk nieuws over komst van Junya Ito

Club Brugge verneemt belangrijk nieuws over komst van Junya Ito
Donderdag 20 mei 2021 - 13:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zouden ze in het tussenseizoen maar wat graag een topspeler wegplukken bij concurrent KRC Genk. Junya Ito (28) staat al een tijdje op de verlanglijst van blauw-zwart. Kan Club de Japanner losweken in de Luminus Arena?

Bij KRC Genk stellen ze momenteel alles in het werk om een overstap naar Club Brugge te verkomen. Volgens Het Laatste Nieuws wil het Genk-bestuur de 28-jarige Ito verleiden met een nieuw - en uiteraard verbeterd - contract.

10 miljoen

Op die manier wil Genk de geïnteresseerde ploegen op afstand houden. Want die zijn er. Niet alleen Club Brugge, maar ook enkele buitenlandse ploegen azen op Ito. Om de ploegen in kwestie af te schrikken, kleefde Genk eerder al een vraagprijs van 10 miljoen euro op het hoofd van zijn winger.

Door Ito een nieuw contract aan te bieden, wil men bij Genk echter op safe spelen. De huidige overeenkomst van de Japanner loopt nog door tot 2023. Door die overeenkomst open te breken, wapent Genk zich meteen tegen een vertrek van de speler.

Slecht nieuws voor Club Brugge. Voor blauw-zwart lijkt het nu wel erg moeilijk te worden om Ito los te weken bij KRC Genk. Vincent Mannaert en co zullen hun pijlen waarschijnlijk op andere spelers moeten richten.

Poll: Denk jij dat Ito volgend seizoen nog bij KRC Genk zal spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024