Martínez verrast en haalt reserves van Club en RSCA alsnog bij Rode Duivels

Martínez verrast en haalt reserves van Club en RSCA alsnog bij Rode Duivels
Donderdag 27 mei 2021 - 07:30   I   door Redactie

De Rode Duivels verzamelen maandag in Tubeke. Opvallend: bondscoach Roberto Martínez stuurde ook naar drie spelers van op zijn reservelijst een uitnodiging. Het is zo meteen duidelijk dat Martínez rekening houdt met één of meerdere afzeggingen.

Het Nieuwsblad kwam te weten dat Brandon Mechele (Club Brugge), Zinho Vanheusden (Standard) en Albert Sambi Lokonga (Anderlecht) maandag present zullen tekenen in Tubeke. De drie kregen een uitnodiging om mee te trainen met de Rode Duivels. Volgens de krant wil Martínez voorbereid zijn als Axel Witsel afhaakt.

Op veilig spelen

“Martínez speelt op veilig en wil daarom drie potentiële vervangers klaarstomen. Sambi Lokonga is als centrale middenvelder een een-op-eenvervanger voor Witsel. Mechele en Vanheusden kunnen dan weer inspringen als vervangers voor Leander Dendoncker”, verduidelijkt Het Nieuwsblad.

Bij afwezigheid van Witsel zal Dendoncker naar het middenveld worden geschoven en heeft Martínez nood aan een extra centrale verdediger. Vandaar dat hij Mechele en Vanheusden overweegt. Het is nu vooral afwachten hoe snel Witsel verder revalideert.

De overige spelers op de reservelijst zijn Bryan Heynen, Thomas Kaminski, Jordan Lukaku, Alexis Saelemaekers, Adnan Januzaj, Yari Verschaeren, Thomas Foket en Charles De Ketelaere. Zij kregen voorlopig geen uitnodiging van Martínez.

Poll: Wie van deze 3 verdient volgens jou nog een EK-selectie?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  Standard  I  Anderlecht

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024