Transfermarkt: Lang weg bij Club Brugge, Nmecha tóch naar Jupiler Pro League?

Transfermarkt: Lang weg bij Club Brugge, Nmecha tóch naar Jupiler Pro League?
Vrijdag 25 juni 2021 - 12:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt officieel de deuren, maar nu al is er flink wat transfernieuws. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Noa Lang zou Club Brugge dan toch verlaten. Volgens Britse media heeft Lang aangegeven dat hij naar Leeds United wil.

*Club Brugge heeft recent een bod van 10 miljoen euro uitgebracht op Lukas Nmecha. De spits lijkt evenwel op weg naar RB Leipzig.

*KRC Genk staat op het punt om de 18-jarige Kelvin John vast te leggen. De Tanzaniaanse aanvaller staat te boek als een groot talent en moet in de Luminus Arena in de voetsporen van zijn landgenoot Ally Samatta treden.

*Augsburg biedt 7 miljoen euro voor Niklas Dorsch. AA Gent kijkt wel nog de kat uit de boom. De Buffalo’s hopen nog meer geld te vangen voor de Duitser.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Albert Sambi Lokonga begeeft zich nu écht naar de exit bij Anderlecht. De middenvelder verhuist zo goed als zeker naar Arsenal.

*Nuno Espirito Santo wordt in principe de nieuwe trainer van Tottenham. De Portugese coach vertrok na het voorbije seizoen bij Wolverhampton.

*Mikkel Damsgaard heeft zich in de kijker gespeeld op het EK. De 20-jarige Deen maakte indruk tegen België en Rusland en trok zo de aandacht van enkele topclubs. Barcelona, AC Milan, Tottenham en West Ham United azen op de Sampdoria-speler.

Poll: Wie van deze spelers zie jij de grootste carrière maken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024