Philippe Clement over gefrustreerde Vormer: "Niet de gezelligste persoon"

Philippe Clement over gefrustreerde Vormer:
Vrijdag 16 juli 2021 - 15:00   I   door Redactie

In aanloop naar de Supercup tegen KRC Genk zaterdag sprak Philippe Clement vrijdag bij Club Brugge voor het eerst. En daarbij had hij het onder meer over de afwezige sterkhouders.

Want met Simon Mignolet, Hans Vanaken en Ruud Vormer ontbreken toch drie belangrijke pionnen bij blauw-zwart. De eerste is geblesseerd, de tweede geniet nog van vakantie en de derde zit noodgedwongen in quarantaine.

"Ik win graag prijzen en ben heel ambitieus, maar dit heeft natuurlijk niet de prestige van de titel of de beker", aldus Clement. "Je zou de match graag spelen wanneer iedereen beschikbaar is, maar daarvoor komt de match te vroeg."

"Het is en blijft een test tegen een goeie ploeg, maar de voorbereiding was te kort om op dit moment topfit te zijn. We pieken veeleer naar september - sommige jongens moeten zelfs nog met hun voorbereiding van start gaan."

Hoog risicocontact

Dat is niet het geval bij Vormer, die enkel ontbreekt door een hoog risicocontact. "Ruud is op zijn beurt niet de gezelligste persoon op dit moment denk ik. Hij had een goeie voorbereiding, maar zit nu noodgedwongen in quarantaine. Hij is heel gefrustreerd."

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024