Van den Brom zet grote mond op voor match tegen Club: "Vorm van angst"

Van den Brom zet grote mond op voor match tegen Club:
Vrijdag 16 juli 2021 - 18:00   I   door Redactie

Club Brugge werd vorig seizoen kampioen, maar daarachter toonde KRC Genk zich de grote slokop. Bekerwinnaar en op een zucht van blauw-zwart op de tweede plaats geëindigd.

"Met terug te kijken op vorig seizoen, kan je ook vooruit kijken naar het komende", opende Van den Brom zijn persconferentie in aanloop naar de Supercup tegen Club Brugge zaterdagavond. "En vorig seizoen wonnen we de beker en werden we tweede."

"Als club zijn we ervan overtuigd dat we de selectie hebben om mee te strijden voor het hoogste", vervolgde de Genkse trainer. "Ik zeg niet dat we kampioen gáán worden, maar je moet wel die ambitie hebben. Dat is gezond." 

Dat we in België dergelijke uitspraken niet gewoon zijn kon de Nederlander weinig schelen. "Iedereen wil toch kampioen worden? Misschien moet jullie daar aan wennen en daar wat meer in meegaan. Ik vind gewoon dat je de lat altijd hoog moet leggen. Elke dag wil ik het beste uit mezelf, de staf en de spelers halen.

Vorm van angst

"Het wordt een uitdaging om tot het einde voor de beste positie in het klassement te vechten", besloot VDB. "Het is een vorm van angst als je bang bent om dat uit te spreken. Wel, ik ben nooit bang. (grijnst) Later kunnen jullie dan zeggen: ‘Weet je nog, die Van den Brom met zijn grote mond.’”

Poll: Vind je het goed dat Van den Brom zo spreekt?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024