'Club Brugge pakt uit en breekt transferrecord met onverwacht Deens toptalent'

'Club Brugge pakt uit en breekt transferrecord met onverwacht Deens toptalent'
Woensdag 11 augustus 2021 - 14:00   I   door Redactie

De tijd begint te dringen voor Club Brugge. Als blauw-zwart bij de start van de Champions League-groepsfase op zijn sterkst wil staan, doet het er best aan zo snel mogelijk de inkomende transfers af te ronden.

En omdat de transfer van Alex Collado van Barcelona nu definitief van de baan lijkt en ook die van Sebastian Villa van Boca Juniors maar niet rond komt, richten de Bruggelingen hun pijlen nu op een ander doelwit.

De Deense krant BT weet immers dat Club Brugge bij FC Kopenhagen een bod heeft gedaan op Mohamed Daramy. De 19-jarige polyvalente aanvaller speelde zich de voorbije seizoenen in de basis én in de kijker.

Hij staat in de belangstelling van onder meer Milan, Bayer Leverkusen, Sevilla en zowel Red Bull Leipzig als Salzbrug, maar blauw-zwart wil die topclubs nu de loef afsteken door snel te handelen met een enorm bod.

15 miljoen euro

BT meldt dat het bod van Club Brugge van Daramy één van de duurste uitgaande transfers ooit in de Deense competitie zou maken - de duurste is 15 miljoen euro - en in één adem ook de duurste inkomende Brugse transfer. Die staat nog altijd op naam van Okereke met 8 miljoen euro.  

De Deense belofteninternational zou een overgang naar de Jupiler Pro League alvast genegen zijn omdat hij beseft dat hij meer speelkansen zal krijgen dan bij de andere geïnteresseerde clubs. 

Poll: Wie zou jij het liefst zien komen?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Kopenhagen

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024