Donnarumma zorgt voor onrust bij PSG, Club hoopt te profiteren

Donnarumma zorgt voor onrust bij PSG, Club hoopt te profiteren
Zondag 05 december 2021 - 21:15   I   door Redactie

Club Brugge werkt komende dinsdag de zesde en laatste groepswedstrijd in de Champions League af. Op papier zijn de Bruggelingen kansloos, maar een nieuwe stunt kan altijd.

Want naast het feit dat PSG absoluut niets meer te winnen of te verliezen heeft, is het de laatste maanden altijd wel iets geweest. Geruchten over matchfixing, over trainer Pochettino die weg zou willen en ook de zware blessure van Neymar die lange tijd out is.

En daar komt nu nog een transfersaga bij. Want volgens Calciomercato is ook doelman Gianluigi Donnarumma niet gelukkig bij PSG. Dat Pochettino regelmatig wisselt van doelman en zo ook concurrent Keylor Navas tevreden wil houden, zint de Italiaanse nummer één naar verluidt niet.

Het Italiaanse medium meldt zelfs dat de nationale doelman al uitkijkt naar een andere club. Nog maar eens onrust in de kleedkamer en rond de Parijse topclub dus. En dat zijn allemaal dingen waar Club Brugge dinsdag hoopt van te profiteren om minstens een punt mee te graaien en alsnog te overwinteren.

Poll: Denk jij dat Club Brugge kans maakt om alsnog te overwinteren?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  Manchester City  I  Red Bull Leipzig

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022