Alfred Schreuder heeft opvallend plannetje klaar met Noa Lang

Alfred Schreuder heeft opvallend plannetje klaar met Noa Lang
Zaterdag 08 januari 2022 - 12:00   I   door Redactie

Schreuder werkte al met heel wat toppers samen. Natuurlijk zaten daar ook moeilijke persoonlijkheden tussen. Noa Lang is zo een speler die al eens over de schreef durft te gaan. De coach van Club Brugge weet hoe hij dat moet aanpakken.

In Het Laatste Nieuws kwam Schreuder met een verrassende uitspraak over Lang. "Als Noa had gewild, zat hij nu nog steeds bij de selectie van Ajax. Maar hij wou zijn carrière zelf bepalen. Dat tekent zijn persoonlijkheid. Noa wil belangrijk zijn. Hij was niet tevreden met het tweede plan bij Ajax", zei de Club-coach.

"Creatieve spelers kunnen best wel eens moeilijke jongens zijn - in de goede zin van het woord", aldus Schreuder. "Je moet bij hen de juiste snaar zien te raken. Natuurlijk zijn er dingen waarvan ik denk: 'Dat is onnodig. Hoeft niet.' Daar moeten we met elkaar eens over praten."

Plannetje

Door zijn ervaring weet Schreuder hoe hij Lang moet aanpakken. "Het is heel belangrijk dat je aan spelers zoals Noa veel vrijheden geeft. Zolang ze geen misbruik maken van het teambelang. Want dat staat boven elk individu."

Poll: Hoe moet je Noa Lang best aanpakken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024