'Hein Vanhaezebrouck kan komend seizoen déze Belgische topclub trainen'

'Hein Vanhaezebrouck kan komend seizoen déze Belgische topclub trainen'
Woensdag 09 februari 2022 - 08:30   I   door Redactie

AA Gent heeft de vervelende traditie om zo lang mogelijk te wachten met het opstarten van de onderhandelingen met spelers die einde contract zijn. Maar niet alleen met spelers.

Want ook de overeenkomst van trainer Hein Vanhaezebrouck loopt af en ook met hem is nog niet gepraat. Maar volgens Het Nieuwsblad maakt Vanhae­zebrouck zich niet meer zenuwachtig over het uitblijven van een contract.

Dat hoeft volgens de krant ook niet, want die schrijft dat voor zijn terugkeer naar de Ghelamco Arena HVH nog andere opties had. In het buitenland, al dan niet bij clubs waar zijn makelaar Mogi Bayat een vinger in de pap te brokken heeft.

Maar nog belangrijker, voegt Het Nieuwsblad er aan toe: "En Antwerp, waar voorzitter Paul Gheysens fan is." Die optie ligt volgens insiders nog altijd open, vooral omdat ze op de Bosuil niet onverdeeld tevreden zijn over Brian Priske.

Uitdaging

De kans dat Vanhaezebrouck volgend seizoen trainer is van Antwerp is dus zeker reëel. Het zou voor de West-Vlaming een serieuze uitdaging zijn, een beetje gelijkaardig aan diegene die hij indertijd bij Anderlecht aanging.

Poll: Denk jij dat Vanhaezebrouck volgend seizoen trainer van Antwerp wordt?

TAGS  I  AA Gent  I  Antwerp  I  Anderlecht

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024