Verheyen haalt zwaar uit naar topclub: "Je kan zeggen wat je wil, maar dat is nihil"

Verheyen haalt zwaar uit naar topclub:
Vrijdag 11 februari 2022 - 17:45   I   door Redactie

Het is elke week opnieuw uitkijken naar hoe Gert Verheyen in Het Nieuwsblad het Belgische voetbal analyseert. Omdat de analist zonder blikken of blozen zegt waar het op staat.

"Je kan zeggen wat je wil, maar het effect van de trainerswissel bij Genk is toch nihil?", valt de analist meteen met de deur in huis. Vervolgens gaat hij verder in op een quote van Onuachu die zegt dat KRC Genk onder Storck tactisch sterker staat dan onder Van den Brom. 

"Dan denk ik spontaan aan Munoz op Union, die als rechtsback steeds naar binnen moest komen. Die inverted fullback was ongepast - tegen Union houd je het veld beter groot - en het werkte van geen kanten. Dat was de grootste tactische fout in het seizoen 2021-2022. Echt waar.

Besluiten doet hij door aan te geven wat er nu precies scheelt met de Limburgers. "Wat er schort aan KRC Genk? "Een gebrek aan dash. Genk is een brave ploeg." En dan is de vraag of een strenge trainer als Storck daar verandering zal in kunnen brengen.

Poll: Vind je dat Verheyen gelijk heeft?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024