Storck stuurt flinke waarschuwing richting Kompany in aanloop naar topper

Storck stuurt flinke waarschuwing richting Kompany in aanloop naar topper
Donderdag 17 februari 2022 - 10:00   I   door Redactie

Na de verliesmatch tegen OHL leek play-off 1 weer heel ver weg voor KRC Genk. Na de gewonnen inhaalmatch tegen KV Mechelen barsten ze in Limburg weer van het vertrouwen.

Théo Bongonda startte op de bank, maar liet bij zijn invalbeurt opnieuw mooie dingen zijn. Het gevaar kwam woensdag van overal. Bewijs daarvan zijn de vier verschillende doelpuntenmakers. Zondag trekt Genk naar Anderlecht. Als ze de drie punten meepakken naar Limburg naderen ze tot op vier punten van paars-wit.

"De wil om te winnen in deze ploeg staat me aan", zei Storck bij Het Belang van Limburg. "Die willen we zondag ook zien op Anderlecht. Daar moeten we ook met vertrouwen durven te voetballen en deze scherpte aan de dag leggen. Zolang alles mogelijk is in de stand, zullen we voluit in onze kansen geloven."

De geschiedenis leert ons dat Genk goede herinneringen heeft aan uitwedstrijden tegen Anderlecht. In de laatste acht uitwedstrijden wonnen de Limburgers maar liefst vijf keer. Paars-wit hield twee keer de drie punten thuis. Slechts één keer werd het gelijkspel.

Poll: Maakt Genk nog kans op play-off 1?

TAGS  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  OHL  I  KV Mechelen

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024