Verrassende wending rond Joshua Zirkzee: "Dát is voor mij het belangrijkste"

Verrassende wending rond Joshua Zirkzee:
Dinsdag 22 februari 2022 - 22:00   I   door Redactie

Dankzij de overwinning tegen KRC Genk verstevigde Anderlecht zijn positie in de top vier. Paars-wit mag zich dus opmaken voor de Champions' Play-offs. Ondertussen zijn ze er druk in de weer om tegen volgend seizoen een even competitieve ploeg samen te stellen.

Met Christian Kouamé, Lisandro Magallán en Joshua Zirkzee keren drie spelers terug naar hun moederclub. Joshua Zirkzee is de speler die het meeste kon overtuigen bij Anderlecht. "Na dit seizoen zal ik sowieso terugkeren naar Bayern", zei hij bij het Duitse SpoX.

"Ik hoop nog steeds dat ik op een dag een belangrijke speler kan worden voor Bayern", stelde hij vol ambitie. Toch mogen ze bij Anderlecht nog hopen op een terugkeer. "Waar ik volgend seizoen zal spelen hangt vooral af van de vooruitzichten op speelminuten. Dat is voor mij het belangrijkste", aldus de Nederlander.

En hij voelt zch bijzonder goed onder Vincent Kompany. "Ik geniet hier bij Anderlecht. De mensen, zowel de sportieve staff als mijn ploegmaats, geven me veel vertrouwen. En dat is één van de basisvoorwaarden om goede prestaties neer te zetten", sloot hij af.

Poll: Denk je dat hij zal terugkeren naar Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Bayern München  I  KRC Genk

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024