Club Brugge krijgt dan tóch heel slecht nieuws over Charles De Ketelaere

Club Brugge krijgt dan tóch heel slecht nieuws over Charles De Ketelaere
Vrijdag 25 februari 2022 - 07:00   I   door Redactie

Iedereen bij Club hield donderdag op training de adem even in. Charles De Ketelaere kwam na een luchtduel met Bas Dost hard neer op zijn schouder en moest afgevoerd worden naar het ziekenhuis.

Uiteindelijk valt het verdict nog wel mee. Volgens Het Laatste Nieuws ging bij de val zijn schouder even uit de kom, maar hij heeft geen ernstige blessure opgelopen. Hij zou de topper van zondag tegen Antwerp missen. Toch een zware opdoffer voor blauw-zwart.

Maar dat is nog niet alles. Bij een check-up in het ziekenhuis testte hij ook positief op corona. De test zou weliswaar heel licht positief zijn, dus ze hopen dat het een restant is van een vorige besmetting. Alleszins komt daardoor ook de bekerwedstrijd van woensdag tegen AA Gent in het gedrang.

Als het effectief een restant is, gaan ze er bij Club van uit dat De Ketelaere binnen twee dagen een negatieve test zal afleggen. Indien hij geen last heeft van zijn schouder zou hij dan woensdag wél kunnen spelen. Voorlopig lijkt die kans echter eerder klein.

Poll: Met welke spits zou jij zondag tegen Antwerp starten?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Antwerp

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024