Unibet Experts over Club Brugge-Antwerp: "Dat is toch wel frappant"

Unibet Experts over Club Brugge-Antwerp:
Vrijdag 25 februari 2022 - 10:00   I   door Redactie

De nieuwe speeldag in de Jupiler Pro League staat voor de deur en dat wil zeggen dat de Unibet Experts vooruitblikken naar de wedstrijden van dit weekend. Extra aandacht schenken ze uiteraard aan de topper tussen Club en Antwerp.

"Antwerp doet het wel goed", vindt Dimi Recko. "In veertien uitwedstrijden achter elkaar hebben ze telkens minimum één doelpunt gemaakt. Ze wonnen ook vijf van de laatste zes uitwedstrijden. Ik heb er een goed oog in."

Ook Rodrigo ziet wel kansen voor de Great Old en wijst daarbij vooral naar de vorige speeldag. "Club Brugge heeft drie punten gepakt op Eupen met iets minder voetbal. Antwerp speelde wél goed tegen KV Mechelen, maar verloor wel. Het wordt een interesse wedstrijd om te bekijken", zei hij.

"Ik moet Rodrigo wel gelijk geven, want die gelijkmaker van Eupen hing wel even in de lucht", springt Dimi zijn collega bij. "Door toedoen van Charles De Ketelaere pakt Club Brugge daar de drie punten." En laat nu net die sterkhouder geblesseerd zijn voor de topper.

Weinig doelpunten

Rodrigo kwam nog op de proppen met een opvallende statistiek die je kan helpen met je weddenschap. "Ik verwacht een gesloten wedstrijd in die zin dat er in zes van de tien laatste onderlinge duels telkens minder dan drie doelpunten vielen. Dat is toch wel frappant", sloot hij af.

Bekijk de volledige aflevering hieronder:

Poll: Wie wint de topper Club Brugge-Antwerp?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024