'Antwerp schrikt zich rot: Ophef over Marc Overmars in nieuw schandaal'

'Antwerp schrikt zich rot: Ophef over Marc Overmars in nieuw schandaal'
Vrijdag 08 april 2022 - 12:00   I   door Redactie

De storm na de aanstelling van Marc Overmars als technisch directeur bij Antwerp is ondertussen gaan liggen. Daar zullen ze bij de Great Old tevreden mee zijn.

Hij maakte zich schuldig aan grensoverschrijdend gedrag bij Ajax en werd om die reden ook ontslagen. Bij het Nederlandse programma BOOS gingen de journalisten op zoek naar Overmars in het kader van een ander schandaal.

Xpose Protocol is een cryptomunt die in 2021 zijn intreding maakte in de cryptowereld. Op korte tijd werd de munt razend populair en dat had alles te maken met hun marketingcampagne. Bij het aanbrengen van nieuwe leden of of kopers kon je namelijk extra winst maken.

In mei 2021 ging Marc Overmars er aan de slag als adviseur, waardoor de waarde plots enorm steeg. Enkele dagen later kelderde de koers enorm van 120 miljoen dollar naar 7.000 dollar. Ongeveer 20.000 mensen verloren daardoor heel wat geld. Toeval?

Onveilig

Het ziet ernaar uit dat het zaakje stinkt. Dat wouden ze bij BOOS uitzoeken, maar Marc Overmars lijkt maar niet te willen meewerken. Tim Hofman en zijn team trokken zelfs naar de Bosuil, maar kregen hem niet te pakken.

De Nederlander sprong vlug in zijn wagen en reed razendsnel weg. Hofman probeerde hem te achtervolgen, maar moest afhaken. "Toen hij rare verkeersmanoeuvres ging maken moesten we afhaken. Het moet immers niet onveilig worden", zei hij.

Poll: Denk je dat Marc Overmars wist wat er zou gebeuren met Xpose Protocol?

TAGS  I  Antwerp  I  Ajax

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024