Verrassende wending voor Dries Mertens en Kat Kerkhofs: "Hij zal het accepteren"

Verrassende wending voor Dries Mertens en Kat Kerkhofs:
Vrijdag 15 juli 2022 - 13:15   I   door Redactie

Wat een vreemde zomer is het voor Dries Mertens. Op persoonlijk vlak kan hij zijn geluk niet op na de geboorte van zijn zoontje. Op professioneel vlak blijft er onduidelijkheid.

Want terwijl zowat overal in Europa de clubs de voorbereiding aanvatten, zit de Rode Duivel nog altijd zonder nieuwe ploeg. Sinds hij einde contract is bij Napoli is er al veel gespeculeerd, maar nog weinig concreets.

Al zou zijn toekomst een verrassende wending kunnen nemen, want opeens zit een verlengd verblijf er toch in. Terwijl beide partijen definitief de stekker uit de onderhandelingen getrokken leken te hebben.

Maar citeert Het Laatste Nieuws de voorzitter van Napoli nu: "Ik denk dat Dries de aangeboden contractverlenging zal accepteren. Napels heeft hem nog veel te bieden." Vrouwlief Kat Kerkhofs zou alleszins een gat in de lucht springen.

Twee jaar

Want daarmee zou het koppel zijn wens beet hebben: nog langer in hun geliefde Napels blijven. Met een nieuw contract van twee jaar voor de 35-jarige Mertens, ondanks dat het spel langs beide kanten hard werd gespeeld.

Poll: Denk jij dat Mertens zal accepteren?

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024