Ontevreden Mignolet weet wat er moet veranderen bij Club: "Dat kan echt niet"

Ontevreden Mignolet weet wat er moet veranderen bij Club:
Zondag 31 juli 2022 - 19:00   I   door Redactie

Het besef is er nu echt wel bij Club Brugge, dat een vierde titel op rij niet op bestelling zal komen. Zeker bij Simon Mignolet.

Want ware het niet dat de doelman opnieuw met een reeks goede reddingen uitpakte, Club Brugge zou met meer dan 2-1 de boot zijn ingegaan op het veld van Eupen. En dat liet de doelman achteraf ook duidelijk merken.

"Na vorige week tegen Genk incasseren we nu opnieuw twee doelpunten", vertelde hij bij Eleven Sports. "En moet ik nog een paar goede reddingen doen. Daar ben ik uiteraard niet blij mee. Dat is iets wat zeer snel moet veranderen."

Maar dat het niet simpel zal zij, weet hij goed genoeg. Want ook vooraan schortte het. "Zelfs tegen tien man hadden we niet voldoende kansen om de zege te pakken. Dat kan echt niet. Een paar halve voorzetten zijn onvoldoende om gevaarlijk te kunnen zijn tegen Eupen."

Stabiel

Een duidelijke vingerwijzing naar zijn offensieve ploegmaats. "Je kan pas matchen winnen als je achteraan stabiel bent en vooraan voldoende kansen creëert. Dat is iets waaraan we de komende weken moeten werken." Afwachten of zich dat ook op het veld zal vertalen.

Poll: Vind je dat Mignolet gelijk heeft?

TAGS  I  Eupen  I  Club Brugge

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024