Vincent Mannaert onthult het drama achter transfer van De Ketelaere: “Leeggelopen”

Vincent Mannaert onthult het drama achter transfer van De Ketelaere: “Leeggelopen”
Woensdag 07 september 2022 - 13:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere maakte deze zomer zijn droomtransfer naar AC Milan. De prins van Brugge is goed aan zijn nieuwe avontuur begonnen, al is het vooralsnog wachten op een eerste doelpunt.

Bij Het Laatste Nieuws geeft algemeen manager Vincent Mannaert een inkijk achter de schermen van de transfer. “Ik heb nooit gedacht dat het op een sisser zou uitdraaien. Daarvoor was de interesse van AC Milan te groot”, aldus Mannaert. 

Maar dat gold kennelijk niet voor De Ketelaere: “Charles is op een bepaald moment wel eens leeggelopen tegen me. Ik heb hem nadien uitgenodigd bij me thuis. Hij vreesde dat het niet meer in orde ging komen.” Maar dat deed het uiteindelijk dus wel. 

“Da's begrijpelijk, als je nog maar 21 bent”, vervolgt Mannaert, “Het heeft een tijd aangesleept, maar dat kwam ook omdat AC Milan in een overname zat.” Mannaert verwacht veel van De Ketelaere bij de Italiaanse landskampioen: “Charles heeft het in zich om uit te groeien tot een icoon van AC Milan.” 

Bod 

Mannaert bevestigt dat het eerste bod van AC Milan ontoereikend was: "Dat bedroeg 27 miljoen euro". Uiteindelijk heeft de algemeen manager dat bedrag nog kunnen optrekken tot om en bij de 35 miljoen euro, 8 miljoen euro meer dan het eerste bod.

Poll: Denk jij dat De Ketelaere zal uitgroeien tot een icoon bij AC Milan?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024