‘RSC Anderlecht gaat vol voor déze aanwinst tijdens de wintermercato’ (VIDEO)

‘RSC Anderlecht gaat vol voor déze aanwinst tijdens de wintermercato’ (VIDEO)
Woensdag 09 november 2022 - 16:00   I   door Redactie

Anderlecht speelt donderdag zijn eerste bekerwedstrijd van het seizoen op het veld van Lierse. Daarna spelen ze enkel nog tegen KRC Genk vooraleer de wereldbeker op gang getrapt wordt.

Na dat WK opent de wintermercato de deuren. Er zijn al heel wat ploegen die zich daarop aan het voorbereiden zijn, waaronder Anderlecht. Paars-wit heeft nood aan een nieuwe spits en lijkt daar deze winter werk van te maken.

Eerder deze maand werden er al enkele targetmannen aan paars-wit gelinkt. Woensdag kwam daar een nieuwe naam bij: Jean-Philippe Krasso. Krasso is een 25-jarige aanvaller die voor AS Saint-Étienne uitkomt. Hij was dit seizoen al goed voor acht goals en vier assists.

Saint-Étienne speelt momenteel in de Franse tweede klasse en doet het daar niet zo goed. Het contract van Krasso loopt aan het einde van het seizoen af, maar hij heeft al laten weten dat hij andere oorden wil opzoeken. In het filmpje hieronder kan je zijn beste acties van dit seizoen bekijken. 

Anderlecht

Actu Sainté meldt dat Anderlecht (meer dan) interesse toont in de Ivoriaan. Transfermarkt schat zijn waarde op 2,5 miljoen euro, maar met zijn aflopende contract zal hij waarschijnlijk voor minder geld mogen vertrekken. Ook Montpellier en Feyenoord zouden Krasso op hun verlanglijstje hebben staan. 

Poll: Moet Anderlecht Krasso aantrekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  AS Saint-Étienne

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024