Simon Mignolet spreekt zich verrassend uit over zijn contract bij landskampioen

Simon Mignolet spreekt zich verrassend uit over zijn contract bij landskampioen
Zaterdag 10 december 2022 - 22:30   I   door Redactie

Terwijl Club Brugge zijn laatste oefenwedstrijd van de WK-break verloor tegen Excelsior Rotterdam, geniet Simon Mignolet van nog wat welverdiende rust.

De nummer één van Club Brugge stond onlangs De Truineer te woord. Daar liet hij zich uit over zijn toekomst bij de landskampioen. “Het is zeker de bedoeling om mijn contract uit te doen”, opent het sluitstuk het interview.

“Als dat contract ten einde is (2026), ben ik 38 jaar. Maar als ik dan nog fit ben, waarom zou ik dan niet nog doorgaan? Hoe langer ik speel, hoe meer ik het gevoel krijg dat ik efficiënter ben, hoe meer ik het ook niet wil loslaten”, verrast Mignolet.

“Andere jongens zeggen op bepaalde leeftijd vaak dat het teveel wordt maar dat zal dan vooral van fysieke aard zijn of hun medische paraatheid. Mijn positie vereist andere kwaliteiten”, verklaart de doelman, die dus nog wel even wil doorgaan.

Prijzen

Mignolet is nog steeds gemotiveerd bij blauw-zwart: “Hoe ik me nu voel, wordt de goesting alleen maar groter. En bij Club is alles voor handen om je telkens opnieuw op te laden. Je speelt er voor de prijzen én in de Champions League!” Hij zal zijn (hand)schoenen dus nog niet meteen aan de haak hangen.

Poll: Zal Mignolet nog een contractverlenging krijgen op zijn 38ste?

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024