‘Anderlecht schept duidelijkheid over de terugkeer van Wesley Hoedt in A-kern’

‘Anderlecht schept duidelijkheid over de terugkeer van Wesley Hoedt in A-kern’
Maandag 12 december 2022 - 12:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht hebben ze enkele woelige maanden achter de rug. Twee Denen moeten nu proberen om voor een ommekeer te zorgen bij de recordkampioen.

Jesper Fredberg is nieuwe CEO Sports bij paars-wit, terwijl Brian Riemer de opvolger van Felice Mazzu is geworden. Zijn eerste wedstrijd wordt er eentje in de beker tegen KRC Genk. In aanloop naar die wedstrijd dook er een opvallend gezicht op op training.

Wesley Hoedt mag namelijk weer deelnemen aan de trainingen bij de A-kern nadat hij naar de beloftenploeg verbannen werd. Hij kon het niet verkroppen dat hij geen titularis was en hij zorgde naar verluidt voor een negatieve sfeer in de kleedkamer.

Na zich voorbeeldig te gedragen bij het beloftenteam lijkt hij nu een nieuwe kans te krijgen. Of toch niet? La Dernière Heure meent te weten wat het pan van Anderlecht met de verdediger is. Volgens de Waalse krant willen ze hem in januari namelijk nog steeds verkopen.

Defensie

Riemer lijkt met een viermansdefensie te willen spelen, maar er zitten al heel wat linksvoetige verdedigers in de selectie. Volgens het nieuwsmedium is Hoedt alvast op weg naar de exit. 

Poll: Zal Hoedt Anderlecht deze winter verlaten?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024