Tedesco en Vercauteren negeren Courtois: “Écht een gebrek aan respect!”

Tedesco en Vercauteren negeren Courtois: “Écht een gebrek aan respect!”
Zaterdag 11 maart 2023 - 10:00   I   door Redactie

Nog dertien keer slapen. Op 24 maart staat Domenico Tedesco voor zijn vuurdoop als bondscoach van de Belgische nationale voetbalploeg.

Een aantal dagen geleden kregen we het nieuws dat onder meer Lieven Maesschalck aan de kant geschoven wordt door de voetbalbond. Hier kan je de (huidige) volledige staf van de Duivels bekijken.

Er zijn nog heel wat opmerkelijke afwezigen op die lijst. Ook keeperstrainer Erwin Lemmens mocht bijvoorbeeld beschikken, al was hij daar zeer teleurgesteld door. Hij sprak na zijn afscheid bij de Duivels met Sporza.

“Ik heb het nieuws enkele dagen geleden gekregen. Via de telefoon. Er wordt een nieuw hoofdstuk geschreven bij de Duivels en alles uit het verleden lijkt vergeten” aldus Lemmens. “Dat vind ik echt een gebrek aan respect!”

Courtois

Naar verluidt had Thibaut Courtois aangedrongen om Lemmes aan boord te houden: “Maar ik heb nooit rond de tafel gezeten met de nieuwe trainer, ik heb hem nooit gesproken!”

“Iedereen werd zomaar vervangen, terwijl een houvast toch belangrijk is voor de spelers”, concludeert hij. “Courtois vindt het ook spijtig. Hij heeft namelijk aangegeven dat ik een belangrijke persoon in het verhaal was… ”

Poll: Is het een fout van Vercauteren en co. om niet met Lemmens door te gaan?

TAGS  I  Rode Duivels

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024