Club-bestuur schrikt op: Boskamp houdt híerom zijn hart vast voor Duivels

Club-bestuur schrikt op: Boskamp houdt híerom zijn hart vast voor Duivels
Zaterdag 11 maart 2023 - 12:30   I   door Redactie

De Duivels werken op 24 maart tegen Zweden hun eerste wedstrijd af onder de nieuwe bondscoach, Domenico Tedesco. De Italiaanse Duitser werd aangeduid als opvolger voor Martinez.

Bij Het Belang van Limburg mag Johan Boskamp iedere zaterdag zijn zegje doen over het voetbal. Deze week ging het onder meer over de malaise bij Club Brugge. Boskamp wijst naar het bestuur als hoofdverantwoordelijke.

“Mannaert heeft doorheen de jaren een geweldig parcours gereden bij Club, maar dit seizoen gaat niet de geschiedenis in als zijn beste”, aldus Boskamp. Ook Verhaeghe had onder meer zijn aandeel in de aanstelling van Parker.

En net dat maakt Boskamp bijzonder bezorgd over de toekomst van… de Rode Duivels: “Als ik lees dat Bart Verhaeghe ook zijn zegje heeft gehad in de keuze voor Parker, dan hou ik mijn hart toch een beetje vast voor Tedesco bij de Duivels!”

Taskforce

Ongeveer gelijktijdig met de zoektocht naar de opvolger voor Hoefkens, werd Verhaeghe lid van de Taskforce die een nieuwe bondscoach moest zoeken. Tedesco stond ook op het lijstje van Club, maar daar gingen ze uiteindelijk voor Parker. Volgt er bij de Duivels nu ook 'een miscast'?

Poll: Maak jij je net als Boskamp hierdoor zorgen om Tedesco bij de Duivels?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024