‘Déze verrassende Rode Duivel wil graag hoofdtrainer van paars-wit worden’

‘Déze verrassende Rode Duivel wil graag hoofdtrainer van paars-wit worden’
Woensdag 05 april 2023 - 20:00   I   door Redactie

De afgelopen jaren zijn er heel wat Rode Duivels die hun trainersopleiding bij de voetbalbond hebben afgewerkt. Thomas Vermaelen, Kevin De Bruyne en Vincent Kompany zijn daar enkele voorbeelden van.

Die laatste begon zijn trainerscarrière bij Anderlecht, waar hij na een tijdje als speler-trainer te fungeren de rol van volwaardige hoofdcoach op zich nam. Hij stond negentig wedstrijden aan het roer bij paars-wit, voor hij deze zomer de overstap naar Burnley maakte.

Er zou binnen een aantal jaar zomaar een Rode Duivel in 'Vince the Prince' zijn voetsporen kunnen treden. Bij Radio Radzinski pakt de advocaat van een international — Sebastien Ledure — uit met een bijzondere onthulling: “Romelu Lukaku heeft me onlangs iets verteld.”

Dat Lukaku ooit zou terugkeren naar RSCA staat in de sterren geschreven, maar dat zou in een opvallende rol kunnen zijn: “Hij heeft me gezegd dat hij ooit trainer wil worden, dus we zullen nog veel plezier aan hem beleven!” Dat is toch best opvallend, want Lukaku was één van de Duivels die afhaakte bij de trainerscursus.

Poll: Denk jij dat Lukaku ooit hoofdtrainer van paars-wit zal zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  Inter  I  Rode Duivels

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024