'Union en Victor Boniface achterna: Blauw-zwart gaat verrassend uitpakken'

'Union en Victor Boniface achterna: Blauw-zwart gaat verrassend uitpakken'
Vrijdag 05 mei 2023 - 08:30   I   door Redactie

Club Brugge gaat komende zomer keihard mogen werken op de transfermarkt om volgend seizoen versterkt voor de dag te komen.

Maar in tegenstelling tot vorig jaar waar er nog maar eens met miljoenen gesmeten werd, gaat blauw-zwart het deze keer zuiniger aanpakken. En dan kom je automatisch bij minder grote namen terecht. Zowel wat spelers als clubs betreft.

Wat natuurlijk niet wil zeggen dat je geen kwaliteit kan halen. Dat heeft Union nu al twee jaar op rij met verve bewezen. TransfersNieuwsNL beweert nu dat de Bruggelingen de Brusselaars achterna gaan en dicht bij zo'n versterking staan.

"Club Brugge heeft serieuze belangstelling in Bodo Glimt-middenvelder Hugo Vetlesen (23). Deal zou zomaar in een stroomversnelling kunnen belanden." Dat is de Noorse ploeg waar Union afgelopen zomer Victor Boniface weghaalde.

Succes

En hoe dat op een succesverhaal is uitgedraaid heeft iedereen die de Jupiler Pro League een beetje volgt heel goed kunnen zien. Club Brugge hoopt uiteraard dat als de deal rondkomt het met Vetlessen ook een topper kan binnenhalen.

Poll: Denk je dat Club Brugge versterkt uit de transferperiode gaat komen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bodo Glimt

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024